Front-end Developer

  • вработување
  • Skopje
xSoft Development

xSoft Development

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: Front-end Developer

Компанијата xSoft (www.xsoft.mk) има потреба од проширување на тимот.
Потребен е нов вработен, front-end програмер, кој ќе работи на развој на веб апликации.

Потребни квалификации:

  • Најмалку 3 години континуирано и активно работно искуство во програмирање, преферирано во JavaScript, TypeScript, jQuery
  • Одлични познавања на front-end технологии: HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, SCSS, bootstrap
  • Англиски јазик

Опис на работно место:

  • Развој на веб апликации според утврдени правила и норми
  • Организирана работа во тим
  • Комуникација со клиенти
  • Комуникација на англиски

 

Сите заинтересирани можат да ги достават своите CV-ија на [email protected].

За да аплицирате за позицијава испратете е-маил xsoft@xsoft.mk

Аплицирајте преку вебмаил: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook