Одржување на веб сајт. WordPress

  • вработување
  • Skopje
vipshop

vipshop

small internet shop

Барам некој да одржува, средува и генерално ја подобрува целата работа на веб страницата.

Се работи во WordPress.

Плаќање по договор од сработена работа или на саат.

To apply for this job email your details to teslaelectroniccompany@gmail.com

Apply using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook