Graphic Designer

  • вработување
  • Skopje
Popscord

popscord Popscord

Online digital music publishing application

Француска музичка продукција со седиште во Скопје бара графички дизајнер за трајно вработување.

Одговорности:

– Редовно ажурирање на графичкиот дел на веб-страницата
– Подготовка и дизјан на дневна комуникација за социјалните мрежи
– Дизајн на билтени
– Одржување и креирање на графичка содржина на iPad музичката апликација

 

Профил:
– Најмалку една година работно искуство во оваа област
– Креативна и мотивирана личност
– Одлично познавање на англиски јазик
– Музичкиот интерес ќе се смета за плус (опционално)

Технички вештини:
– Adobe Photoshop
– Adobe Illustrator

To apply for this job email your details to krstanoska.ana@gmail.com

Apply using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook