Junior PHP Developer

Hi-Tech Corp.

Hi-Tech Corp.

Hi-Tech Corp. е водечки Европски производител на eлектронски печатени плочки, компанија која постои 39 години, со повеќе од 200 вработени, од кои над 90 се дипломирани инженери и извезува 100% од своето производство на странски пазари, опслужувајќи широк спектар на индустрии (Airbus, Boeing, Bosch, Siemens…)

Hi-tech Corp. објавува

К О Н К У Р С

за вработување на позицијата:

Junior PHP Developer

кој ќе работи на одржување и развој на интерен ERP систем

 

Потребни знаења и вештини: 

 • Основно познавање на PHP, jQuery, MySql, AJAX, XML, CSS, JSON, HTML5 v
 • Добро разбирање на OOP како и MVC design pattern
 • Познавање на Linux, Codeigniter, Git/Svn ќе се смета за предност
 • Пишување на SQL-кверија
 • Одлично познавање на Англиски јазик
 • Желба за непредок, учење и самостојно решавање проблеми
 • Приоритет ќе имаат кандидатите со претходно работно искуство во PHP, MySql, jQuery и слично.

 

Одговорности:

Како Junior PHP Developer ќе работите на веб базиран интерен ERP систем кој е составен од повеќе модули (понуди, нарачки, следење на производство, фактурирање итн.)

 • Изработка на модули и нови функционалности
 • Изработка на извештаи
 • Поправки на багови
 • Подобрување на перформанси на системот (кеширање, оптимизација на бавни кверија, итн.)

 

Компанијата обезбедува:

 • Организиран превоз од и до работното место
 • Ќе се стекнете со силно познавање на објектно ориентирано програмирање и ќе работите во најкористениот јазик за изработка на веб апликации
 • Ќе работите на голем систем кој побарува коплексни работни задачи
 • Се користат алгоритми како и сложени SQL-кверија за читање и манупулација со податоци
 • Континуирано учење и напредок во рамките на компанијата

 

Кандидатите кои ги исполнуваат условите можат најдоцна до 18.03.2020 на [email protected] да достават кратка биографија – CV (задолжително со фотографија, адреса, телефон и датум на раѓање) и скенирано уверение за завршено образование.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

To apply for this job email your details to contact@hitech.com.mk

Apply using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook