Social Media Marketing Assistant & Video Editor

  • вработување
  • Skopje
Grouper.mk

groupermk Grouper.mk

Grouper е првиот сајт за групни попусти, воедно лидер на пазарот

Имаме потреба од нов член во нашиот маркетинг тим. Ако имаш интерес за креирање на видеа, си native во дигиталниот свет, се гордееш со својата креативност, неможеш да живееш без social media и имаш смисла за хумор, тогаш ти си за кај нас!

Еве што треба да знаеш:

  • Познавање на video editing software
  • Познавање и ракување со фото опрема
  • Познавање на социјалните мрежи
  • Способност за брзо учење

Еве што ќе работиш:

  • Подготовка на различни типови на видеа наменети за социјалните мрежи и за поединечни маркетинг кампањи на Grouper
  • Фотографирање и едитирање на материјалот
  • Придонес во креативата за различни маркетинг кампањи
  • Подготовка на Facebook постови, Instagram stories и креатива за социјалните мрежи

Еве како да аплицираш:

1. Направи кратко креативно видео на тема “Grouper” најдоцна до 20.03.2019

2. Постирај го на Facebook и тагни не!

Subject на email пораката преку која аплицираш треба да биде: Social Media & Video Editor Испрати ни твое CV/showreel на raboti@grouper.mk заедно со линк од видеото

To apply for this job email your details to support@grouper.mk

Apply using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook