Платена пракса за Дигитален маркетинг за социјални медиуми во ФАМЕ’С

  • вработување
  • Скопје
  • This position has been filled
ФАМЕС ДОО

Веб-страница famesproject ФАМЕС ДОО

ФАМЕС ДОО

ФАМЕ’С би нуди можност за стекнување искуство со работење во дигитален маркетинг и социјални мрежи во областа на музичката индустрија. Нашата компанија е специјализирана за оркестарска музичка продукција и би сакале да соработуваме со креативна и мотивирана личност со интерес за музика, фотографија, видео и дизајн. Нудиме полно работно време, со можност за напредок, а може да се започне со работа веднаш.

Вашите работни задачи би вклучувале:

1. Креирање соодветна содржина за нашите социјалните мрежи
2. Одржување на нашата веб страна (WordPress) и социјални мрежи
3. Дизајн на електронски билтен (newsletter)
4. Одржување на базата со проекти

Како и слични обрски поврзани со горенаведените.