Junior Python Developer/Intern

  • вработување
  • Skopje
  • Applications have closed
Eyetea Solutions

Eyetea Solutions

a collective of freelancers

Eyetea Solutions има потреба од двајца програмер/ки со или без работно искуство.

Потребни квaлификцаии:

  • Основни познавања од областа на алгоритми и датабази.
  • Одличен англиски во пишана и разговорна форма (интервјуто го правиме на англиски)
  • Желба за работа и професинално надoградување

Работата би се одивала во следниве технологии:  Python, Django, PostgreSQL, Javascript, AngularJS, HTML, CSS. Претходно познавање и искуство со овие технологии е бонус, но не и пресуден фактор за вработување. Бараме луѓе кои разбираат концепти а не конкретни технологии.

Нудиме релаксирана работна средина, флексибилно работни време, работа за странски клиенти и многу можности за професинално усовршување. Нашата канцеларија се наоѓа во Скопје, во близина на студенски дом Гоце Делчев.

Сите заинтересирани нека се пријават на jobs@eyetea.mk .