Извлечете си ги вашите Google податоци со Takeout

Оваа опција е една од клучните за ослободување на податоците од друштвените сервиси каде закачуваме стотина статуси, стотина слики и видеа, кои всушност сите се во сопственост на корисникот. Тогаш зошто да не ги имаме?

Takeout овозможува да извлечете податоци од сите сервиси или поединечно од неколкуте сервиси: Buzz, Picasa, Profile, Contacts, Stream, Circles кои се дел од новaта Google+ мрежа. Пред секое симнување Google автоматски ќе пресмета колку фајлови имате и колку тежат тие фајлови.

1 коментар на “Извлечете си ги вашите Google податоци со Takeout

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии