ИТ настан: Следете ги дискусиите за младите и медиуми со стрим во живо од е-Општество 2014

е-Општество: Млади и медиуми е дводневна конференција која ги истражува медиумите од младинска перспектива, медиумите под водство на млади, медиумската писменост, квалитетот на информации, активизмот на дигиталните медиуми, музиката и движењата. Конференцијата е организирана од Метаморфозис и Младинскиот образовен форум (МОФ), и со поддржка на сервисот VoZivo.mk е достапна преку стрим во живо онлајн.

[youtube]Wu_f3bgvJnk[/youtube]

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии