ИТ настан: Seavus организира бесплатна обука за Java инженери

Seavus Oracle ги повикува сите студенти од техничките факултети, дипломирани или апсолвенти, да аплицираат на беспалтната обука за Java. Обуката ќе трае 18 дена од 25 март до мај годинава, а рокот за аплицирање е до 7-ми март.

Учесниците на обуката ќе можат да ги усовршат своите вештини и да бидат препознаени како Java експерти, кои, според Seavus, ќе можат да се вработат и да ја развиваат својата кариера во Seavus Oracle тимот. Учесниците ќе добијат шанса да научат и применат најразлични концепти на објектно-ориентирано програмирање во Јаva програмскиот јазик, форматирање и парсирање, развој, конфигурација и поставување на апликации со користење на Javac, Java команди и JAR датотеки, како и развој и користење на Java Servlet итн. Аплицираjте на http://jobs.seavus.com.

1 коментар на “ИТ настан: Seavus организира бесплатна обука за Java инженери

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии