ИТ Настан: Прв Product Hunt Meetup во Скопје

Ема Ристовска

во ИТ.МК

За прв пат во Скопје се организира првиот официјален Product Hunt Meetup, со фокус на тема Infusing Innovation. Настанот ќе се одржи на 30.05 (четврток) во Public Room со почеток од 17:00 часот.

На настанот ќе имате можност да ги слушнете говорите на:

Своите успешни приказни на панел дискусијата за лансирање на производи на Product Hunt ќе ги раскажат:

Како организатор се јавува Нина Николиќ, која ќе биде и модератор на настанот.

Повеќе информации може да најдете на официјалната Facebook страна, а карти за настанот може да купите на следниот линк.
Настанот е организиран од Womenpreneurs Stories, во соработка со Швајцарската програма за претприемништво (#SwissEP), поддржана од Владата на Швајцарија и имплементирана од Swisscontact.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии