ИТ настан: Пријавете го вашиот стартап на утрешниот miniWarp од Hub:Raum и SuperFounders

Стартапи останува многу малку време да се пријавите на утрешниот miniWarp настан, организиран од hub:raum и SuperFounders Skopje. Целодневниот настанот ќе се оддржи утре, 4-ти ноември, во клубот на новинари, Скопје, и ќе им понуди на сите кои учествуваат можност да добијат Amazon Cloud сервис во вредност од 5.000 долари, и менторство од интернационална група ментори. Најголемата награда ќе биде учество во Hub:raum акцелераторот во Краков, Полска.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии