ИТ настан: Презентација за Lotus Software на IBM

Иако Lotus е бизнис софтвер наменет за компаниите, тоа што е интересно е што низ поголемиот дел од презентацијата се споменуваше потребата да се искористи контекстот на друштвените мрежи и web 2.0 елементи создаваќи услови за подиректна комуникација меѓу деловните партнери при тоа ограничувајќи ги активностите во тесен круг на една фирма.

Подолу се неколку слики од настанот (со послаб квалитет бидејќи се сликани од мобилен) и кратко видео од презентацијата на Уфе Соренсен, претставник за Централна и Источна Европа и Африка на IBM..

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии