ИТ настан: Погледнете ги презентациите од неодамнешниот TEDxSkopje City 2.0

„Идеите вредни за споделувања“ кои се дискутираа на вториот TEDxSkopje со тема „City 2.0″, одржан во септември, сега се закачени на сајтот на невладината организација. Објавени се пет видеа од вкупно десет презентаци (иако има два-часовна снимка од целиот настан тука) на кои се претставија идеи за редефинирањето на граѓаните и нивните обврски, за урбаниот дизајн, како и за невидливите граѓани меѓу нас. Едно од видеото е настaпот на рап групата Шутка Рома Рап. Фотографии од настанот може да видите тука.

[youtube]Hezoi1dHNkM[/youtube]

[youtube]9UtGEFh92B0[/youtube]

[youtube]2-lo0kjZCHY[/youtube]

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии