ИТ настан: Бесплатно предавање за интернет маркетинг со Дарко Булдиоски

Бизнис тренинг центарот Clear View организира бесплатно 2 часовно предавање за интернет маркетинг, кое ќе го води Дарко Булдиоски од NewMedia MK и основач на AllWeb.mк. Предавањето е наменето за сите со претприемачки дух кои сакаат да научат како да го користат интернетот и сите нови алатки за да останат во чекор со своите корисници. Предавањето е закажано за 20-ти април, а за место ќе треба да резервирате на следниов линк.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии