ИТ настан: Aплицирај на VentureOut Challenge за 10.000 долари и TechCrunch Distrupt Europe стипендија

Пријави го твојот стартап на VentureOut Challenge и доби можност за инвестиција од 10.000 долари, менторство од експерти, учество на Dragon’s Den во Украина и TechCrunch Disrupt Europe стипендија.

Со учество на VentureOut Challenge, твојата мобилна апликација ќе биде во директна конкуренција со апликации од 31 земја. Доколку вашиот проект е доволно добар ќе може да влезе меѓу девете полуфиналисти од регионот на Источна Европа, кои на Dragon’s Den во Молдавија ќе се натпреваруваат за 10.000 долари инвестиција.

Крајниот рок на аплицирање е 2-ри септември! Информации и правила за натпреварот ќе најдете тука.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии