ИТ настан: AllWeb ќе биде прва конференција за интернет маркетинг во Македонија

Конференцијата за интернет маркетинг и онлајн ПР, AllWeb е најавена за 23-ти ноември во Скопје. Се очекува на сцената да видиме бројни експерти од полето на интернет маркетингот и друштвените мрежи.

“Причината поради која се решивме да организираме една ваква конференција беше недостатокот на простор за споделување на практични знаења и искуства на овие теми, кој што се чувствува во Македонија.“, вели Дарко Булдиоски, еден од организаторите на конференцијата.

AllWeb е организирана во соработка со IAB Macedonia (The Interactive Advertising Bureau), а ќе се случува на една главна сцена и паралелни работилници. Повеќе информации околу цените, програмата и повеќе детали ќе најдете на сајтот на AllWeb.

[youtube]ZdKels6J4_8[/youtube]

3 коментари на “ИТ настан: AllWeb ќе биде прва конференција за интернет маркетинг во Македонија

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии