ИТ.мк: МВР воведе плаќање на таксена марка преку СМС порака

Секоја услуга ќе има соодветен коден број заедно со цените на таксените марки. Најпрво во пораката се пишува кодот, потоа името, презимето на барателот на услугата, и цената на таксената марка потреба на за бараната услуга. После секој од наведените информации (код, име, презиме, цена) потребно е да се остави празен простор.

(via mvr.gov.mk)

5 коментари на “ИТ.мк: МВР воведе плаќање на таксена марка преку СМС порака

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии