ePolicy.mk

IT.mk редакција

во ИТ.МК

Исто така на ePolicy.mk се закачени сите поважни документи за информатичко-комуникациска технологија во Македонија и се достапни за симнување. Интересно е што на сајтот може да се најдат истите ИКТ политики за различни земји на ЕУ.

Се надеваме дека проектот ќе биде успех и ќе покаже дека интернетот е алаткaтa за подобра демократија и поинформирано општество.

1 коментар на “ePolicy.mk

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии