IT.com.mk e прогласен за најдобар eкс-Ју веб проект на хрватските VIDI награди

„IT.com.mk е највлијателниoт македонски медиум кој пишува за новите технологии и ги застапува интересите на корисниците, и воопшто на сите потрошувачи, користејќи техника на истражувачко новинарство во комбинација со мобилизирање на ИТ заедницата соберена преку форум и друштвените медиуми“, вели VIDI.

Благодарност до VIDI.hr за наградата, и огромна благодарност и до сите посетители и македонската ИТ заедница која постојано и немилосрдно не предизвикува и ни дава поддршка да креираме нешто вредно.

Но, се разбира дека IT.com.mk нема да застане тука. Следниот чекор е стартување на IT кариера (бета), сервис за сите ИТ професионалци и компании да најдат и понудат можност за работа.

Продолжуваме со работата во надеж дека ќе придонесеме кон поконкретна ИТ револуција во Македонија.

(фотографијата е на Krasnodar Peršun/Nacional.hr)

36 коментари на “IT.com.mk e прогласен за најдобар eкс-Ју веб проект на хрватските VIDI награди

  1. Би искоментирал „Честито“ се додека се земе како искрена желба за повеќе успех во иднина, а не како: сарказам, иронија, мрчење ….

  2. Честитки и продолжете понатаму, со поголем број корисници, повеќе новинари/уредници и поквалитетни содржини до самоодржливост и профит.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии