ИТ анкета: Најдобра македонска продавница за хардвер?

Како и секогаш, најголеми критики и пофалби не се наменети кон производите и цената, туку кон услугата и сервисирањето, има и неколку примери на лажно продавање опрема или погрешно толкување на проблемот со купеното, а има и пофалби за услужно и временско сервисирање.

Скоро сите продавници се од Скопје, додека во други градови си имаат дистрибутери и препродавачи. Но, токму тоа е критика од некои од корисниците. Онлајн присуството на продавниците, од онлајн продажбата која може да не функционира, до нивните веб страни чија „прегледност, ажурирање, навигација, брзина се лоши, а да не правиме муабет за естетскиот изглед“, пишува Глигор.

„И сето тоа од фирми кој дејноста им е компјутери, интернет, современа технологија, а и нудат разни веб решенија. И не држи вода дека кај нас нема интерес за онлајн продажба, има и тоа доста голем интерес, ако не за друго барам за хардвер, посебно за нас од внатрешноста на Македонија.“

… анкетата и дискусијата продолжува на форум.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии