За да ви ги доставиме сите податоци од истражувањето “Мапирање на ИТ индустријата во .мк 2019” за едукативни или лични потреби ве молиме пополнете ја формата подолу.

За комерцијално користење, нарачајте ги податоците тука.

    Полињата означени со * се задолжителни.


    бул. Партизански Одреди бр. 14

    +389 2 322 4582 • [email protected]