Исчистете ги непотребните работи од вашиот компјутер со PrivaZer

Мартин Јованчевски

во Софтвер

PrivaZer е бесплатна алатка која се одликува со стотици можности за различно скенирање и чистење колачиња, регистар, работна меморија, но и најразлични програми.

PrivaZer е особено ценет и поради можноста за бришење претходни верзии на Windows оперативниот систем, како и стари надополнувања. Ова се работи кои заземаат многу простор на хард дискот, а се нема никаква реална потреба од нив, особено доколку сте задоволни од стабилноста на системот.

За пофалба е тоа што корисничкиот интерфејс и скеновите кои се извршуваат се прилагодуваат во зависност од тоа дали сте почетник или напреден корисник. Со малку внимание имате доволно слобода да изберете што не ви треба и сакате да биде отстрането, а што сакате да остане на компјутерот.

PrivaZer можете да го преземете како инсталациона или пренослива верзија од официјалниот сајт.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии