Интернетот ќе ви го стопи мозокот!

Дамјан Дано

во Веб, Свет

6 коментари на “Интернетот ќе ви го стопи мозокот!

 1. @Ванчо
  Не сум читал, сум слушал. Eдно мало потсетување на егзотеричниот говор на кој цел "интернет" се смееше своевремено:[youtube uKSTYvCC8yw&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=uKSTYvCC8yw&feature=player_embedded youtube]
  Internetz are evil! : )

  А делот од говорот кој се однесува на Фејсбук нешто ко колумната на Латас : )

 2. @Коки

  Си читал, не си дочитал …
  „Крајот на Интернетот каков што го познаваме“ …
  Во моментов, тоа и се случува: мобилни и преносни уреди, загрозена е нет-неутралноста, итн.

  Во иднина, читај ги сите зборови, сите се важни. :)

 3. Очигледно, на некои новинари веќе им е „стопен мозокот“. Само, не ќе да е од Google.
  Предлагам, сите да ги преименуваме во „Џен“.

  (ОК, ова ме натера да почнам со повторно гледање — по стоти пат ќе да е — сите епизоди на IT Crowd)

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии