Intel го престави мобилниот ОС – MeeGo 1.0

MeeGo ќе се појави следнава есен на најразновидни уреди, од ноутбукови до таблет PC-ја и мобилни телефони

Подолу се две демо видеа во кои се демонстрира можностите на MeeGo на ноутбук и стартувањето на 3D апликација, и се демонстрира како MeeGo работи на неколку уреди различни по големина.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии