Инстант скриншот со Awesome Screenshot

Кога ќе го средите скриншотот, ќе можете веднаш да го снимите како фајл на компјутер или да го закачите на awesomescreenshot.com и тој линк да го споделите со пријателите.

(via Јетон Алији)

2 коментари на “Инстант скриншот со Awesome Screenshot

  1. Хахах баш пред едно 10 минути го симнав пред, ми се здосади од copy paste во програма за слики па да снимам… и барав нешто, и го најдов ова. Има и за firefox слични (дури и подобро), во пребарување за екстезии пишете: screen shot и ќе ви излезат најдобрите.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии