Instagram новини и совети + битката на „соушл” – #комкаст​ 101

Во фокусот на Дарко оваа епизода на Комкаст по подолга пауза се друштвените мрежи. Можностите на Instagram, напредокот и надградбите на платформата последниве години и како тие влијаат на маркетинг делот се главна тема. Најважно во поткастот ќе може да слушнете интересни совети кои ќе ви помогнат за постовите да дојдат до повеќе читатели или следбеници.


#Комкаст e видео подкаст за технологија, маркетинг и нови медиуми со Дарко Булдиоски од NewMedia MK.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии