Zero Science Lab


Последен пат ажурирано на 7 септември, 2017.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

www.zeroscience.mk

lab@zeroscience.mk

gjoko@zeroscience.mk

Адреса
Oktomvriska Revolucija 42/3, Kumanovo
Дејност
15
вработени
2007
година на основање
Менаџмент
Ѓоко Крстич
Тагирано со

Не е пронајдена содржина за Zero Science Lab на IT.mk.

За претставници на Zero Science Lab, дознајте тука како да го дополните вашиот профил.

Компании со иста дејност