Телеком АД


Последен пат ажурирано на 25 декември, 2016.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

Контакт центар: 122
kontakt@telekom.mk
http://telekom.mk

Адреса
Кеј 13-ти Ноември бр.6 Скопје, 1000 Македонија
Дејност
1001-5000
вработени
Менаџмент
Андреас Маиерхофер
Главен извршен директор
Жарко Луковски
Главен оперативен директор
Славко Пројкоски
Главен директор за финансии
Божидар Полдругач
Главен директор за техника
Лазар Поповски
Главен директор за човечки ресурси
Мирослав Јовановиќ
Главен директор за ИТ
Моира Хоман
Раководен директор за човечки ресурси
Тагирано со

Содржина поврзана со Телеком АД

Телеком АД производи во ИТ Маркет