squareONE Marketing & Advertising


Последен пат ажурирано на 21 февруари, 2019.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

+389 78 224 996

https://sqrone.mk

contact@sqrone.mk

Адреса
Бул. Јане Сандански 76
Дејност
4
вработени
2018
година на основање
Менаџмент
Владо Цекиќ
CEO
Милош Ристоски
Head of Design