Singular


Последен пат ажурирано на 7 септември, 2017.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

https://singular.uk/

info@singular.uk

+389-(2)-6151611

Адреса
Франклин Рузвелт 43а
Дејност
100
вработени
2009
година на основање
Менаџмент
Дарко Гацов
Akaki Meladze
COO
George Saakashvili
Тагирано со