SC Ventures


Последен пат ажурирано на 12 декември, 2015.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

sc-ventures.com
info@sc-ventures.com
02/3103-880

Адреса
11 Октомври 23-2/2, Скопје
Дејност
0 - 10
вработени
2015
година на основање
Менаџмент
Татјана Забасу
партнер
Јуре Микуз
партнер
Јан Коблер
партнер
Домагој Ореб
партнер
Тагирано со

Содржина поврзана со SC Ventures