Polar Cape Consulting


Последен пат ажурирано на 26 јануари, 2018.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

polarcape.com

info@polarcape.com

Адреса
ул. Женевска 17б , Скопје
Дејност
50-100
вработени
2010
година на основање
Менаџмент
Симон Форшо
ко-основач и CEO
Јонас Јакобсон
ко-основач и CFO
Брент Морис
ко-основач и CTO
Тагирано со

Не е пронајдена содржина за Polar Cape Consulting на IT.mk.

За претставници на Polar Cape Consulting, дознајте тука како да го дополните вашиот профил.

Компании со иста дејност