one.Vip


Последен пат ажурирано на 12 декември, 2015.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

Vip Контакт центар:  077 1234
One Контакт центар:  02 181
е-маил: [email protected]
http://onevip.mk

Адреса
ул. Филип Втори Македонски 3, ДЦ Соравија, кат 8
Дејност
1001-5000
вработени
2015
година на основање
Менаџмент
Никола Љушев
извршен директор
Јиржи Дворјанчански
главен извршен директор
Адријан Јежина
главен технички директор
Јоханес Кандера
главен финансиски директор

Содржина поврзана со one.Vip