Intertec


Последен пат ажурирано на 4 октомври, 2018.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

www.intertec.io

office@intertec.io

Адреса
Чедомир Миндеровиќ 31, Скопје
Дејност
64
вработени
2015
година на основање
Менаџмент
Димитар Силјановски
Виктор Митревски
Дарко Ќурчиевски