CodeWell


Последен пат ажурирано на 12 декември, 2015.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

codewell.mk

Адреса
Ташкентска, 12б, Скопје
Дејност
0 - 10
вработени
2011
година на основање
Менаџмент
Љупчо Деспотовски
советник за бизнис
Нино Карас
главен Android дивелопер
Мартин Анчевски
главен iOS дивелопер

Содржина поврзана со CodeWell