BTS Art Factory


Последен пат ажурирано на 16 март, 2017.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

btsartfactory.com
info@btsartfactory.com
02/2748-174

Адреса
ул. Христо Татарчев 1, бр. 21А, Скопје
Дејност
1 - 10
вработени
2013
година на основање
Менаџмент
Филип Тасевски - Fitz
основач и арт директор
Борјан Сандревски
основач и креативен директор
Ненад Макеларски
основач и генерален директор
др. Кристоф Н. Демут
основач и спец. за бизнис развој

Не е пронајдена содржина за BTS Art Factory на IT.mk.

За претставници на BTS Art Factory, дознајте тука како да го дополните вашиот профил.

Компании со иста дејност