Adeva


Последен пат ажурирано на 31 јули, 2019.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

http://adevait.com

info@adevait.com

071/ 512 498

Адреса
бул. Партизански Одреди 15а, 11 Скопје
Дејност
0-10
вработени
2015
година на основање
Менаџмент
Тошо Трајанов
ко-основач
Катерина Трајчевска
ко-основач

Содржина поврзана со Adeva