iFixit: HP Elite е еден од најлесните таблет компјутери за сервисирање

Таблет компјутерите не се едноставни за поправање, многу лепак, малку простор за многу делови, кратки кабли кои се сериозен проблем при сервисирањето. Сепак новиот таблет компјутер на HP Elite x2 1012 G1 е вистинско изненадување. Често уредите кои доаѓаат на помал простор не можат да се поправат, но Elite серијата на HP е исклучок. Речиси сите елементи можат да се заменат. Се што е потребно за сервисирање е штравцигер и смукалка, вели iFixit.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии