iFixit го расклопи PlayStation5

IT.mk редакција

во гејминг

Веројатно најинтересен хардвер кој ќе го видиме овој период е новата конзола на Sony, PlayStation 5. Конечно популарноста на конзолата е толкава што дел од медиумите јавуваат дека некои конзоли се препродаваат за 10 000 долари.

Популарниот блог за сервисирање и за техника iFixit ја претстави конзолата на карактеристичен начин. Секако ја расклопи конзолата и дадоа оценка за едноставноста за сервисирање. Во текот на расклопувањето може да се потсетите на постарите конзоли и да ја погледнете споредбата со Xbox.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии