iFixit го расклопи iPad Pro

iFixit го расклопи најновиот и најголем iPad Pro за да види што всушност се крие во 13-инчниот лаптоп, и колку е тешко да се поправи во случај да се случи некоја глупост. Според нив, iPad Pro доби слаба оценка од само 3 до 10, што значи дека ако се расипе или има оштетување, ќе се измачите да го поправите уредот вреден над 800 долари.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии