Идината на проширената реалност со ARKit 2

Оваа недела Apple претстави дел од можностите на новата платформа за проширена реалност ARKit 2. Платформата сега овозможува креирање на мултиплеер искуство. Што не чека во идинина, може само да замислиме.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии