HTC vs. Apple

Можеби заради ПР причини, можеби пак навистина има нешто во тврдењата на HTC дека Apple им го украл дизајнот за One A9 телефонот, HTC го напаѓа Apple во својата најнова реклама…

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии