badaSports е апликација за споделување и следење на спортски активности со помош на вградениот GPS во мобилниот телефон. Апликацијата служи за трчање, возење ролерки, велосипед и скејтборд, скијање, сноуборд и други спортови, и овозможува следење на сите аспекти од спортски активности како: моментална, просечна и максимална брзина, помината оддалеченост користејќи мапа, моментално и просечно темпо, надморска височина и други детали кои можат да се споделат на bada-sports.com, каде може да се направи подетална анализа, графикони и да се постираат тие информации на Facebook и Twitter.

Infinum е хрватска компанија која изработува мобилни и веб апликации. Infinum освои и 2-ро место на неодамнешниот хрватски Vip Аndroid натпревар со својата Slušaj Radio! апликација.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии