Hootsuite стартува платформа за друштвена анализа

Алатката е достапна за сите корисници, Basic, Pro и Enterprise, и нуди неколку модули за следење на спомнување на бренд на Twitter, мерење на растот на Twitter профилот, анализа на Facebook Like и демографија, преглед на кликови на друштвени линкови и посети на страна преку Google Analytics или од внатре на Hootsuite… има над 30 разни алатки.

Hootsuite алатката е лесна за персонализирање и одредување на корисните модули, како и за креирање на лесни извештаи и графикони. Повеќе во видеото подолу.

HootSuite Social Analytics from HootSuite on Vimeo.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии