Hootbar, кул споделување линкови преку барот за адреси

Hootsuite го купи TwitterBar додатокот за Firefox симнат околу 2 милиони пати и го преименува во Hootbar. Додатокот e интересен и лесен начин за споделување линкови и пораки на Twitter преку барот за адреси на прелистувачот. Заедно со Hootlet овој додаток станува навистина корисен за постирање и на другите друштвени мрежи како Facebook, фан страни на Facebook, и тоа преку повеќе различни профили.

HootBar за Firefox има интересно команди за користење на сервисот. Пример

  • додавање на -post на крај на пораката ја праќа веднаш пораката на Twitter

  • додавање на -hoot го отвара Hootlet мениот за споделување на различни мрежи преку Hootsuite профилите

  • додавање на -account во URL барот овозможува додавање на повеќе Twitter профили

  • пишување на -options гo отвара менито за опции

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии