Холандската полиција ќе се брани од дронови со орли

IT.mk редакција

во Свет, Хардвер

Многу државни институции ширум светот во моментов размислуваат како да се справат со регулирање на дроновите и нивните летови. Некои тоа го прават со посебни дронови кои имаат мрежи, додека други тренираат птици, како во случајот на холандската полиција.

1 коментар на “Холандската полиција ќе се брани од дронови со орли

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии