Токму затоа, Zorandesign ja отвори оваа тема во која секој член ќе може да додаде некоја фирма која има ценовник на својот вебсајт, без разлика дали е оnline или има можност да биде симнат во некој формат ( .xls,.pdf… )….

…кликни тука за хардвер продавници во Македонија.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии