Гости на GG.mk се NapNok – Прв поглед на Frantics

Во ова издание на GG.mk гости на Гораст му беа развивачите на Frantics. Дел од тимот беше во студиото на GG.MK каде и изиграа делови од Frantic. Меѓу гостите во студиото е и Дајана Димовска, ко-основач на NapNok Games. Играта излегува на 7 март ексклузивно за PlayStation.