Горјан Јовановски на TEDxSittardGeleen за МојВоздух и важноста на отворените податоци

Креаторот на МојВоздух Горјан Јовановски неодамна говореше на TEDxSittardGeleen. Дел од говорот секако беа МојВоздух и загадувањето во Македонија. Сепак главната тема се отворените податоци и можностите кои доаѓаат со нивно користење.

Дополнително, Горјан е навистина интересен говорник, темата ви е позната, па можете во целост да уживате во говорот.